Select your language

Slide

Autorisert Atlas Copco forhandler!

Kvalitetsprodukter du kan stole på.
Fra en lokal leverandør som er tilstede!

Panterra - din profesjonelle Atlas Copco forhandler!

Panterra er forhandler og servicepartner for Atlas Copco. Fra våre lokaler i Arendal håndterer vi salg, service og reparasjoner. Sammen med våre kunder finner vi frem til gode og effektive løsninger.

Atlas Copco står for bærekraftig produksjon. Det vil si at når kvalitet, tilgjengelighet og driftskostnader tas med i regnestykket, er Atlas Copco og Panterra et naturlig valg.

Panterra - autorisert Atlas Copco forhandler

<h3>Frekvenstyrte kompressorer</h3>

Frekvenstyrte kompressorer

Innovative, energieffektive og støysvake kompressorer til alle formål i industrien. Oljesmurte og oljefrie frekvenstyrte skruekompressorer til alle typer formål. Enten det er til det lille verkstedet eller til den store fabrikken. Vi gir rådgivning og dimensjonerer anlegget for deg med nøkkelferdige løsninger .

Motor effekter: 5,5 – 110 KW
Kapasiteter (ved 7 bar): 0,4 – 21 m3/min
Trykk: 2 - 15 bar

<h3>Oljesmurte og oljefrie skruekompressorer </h3>

Oljesmurte og oljefrie skruekompressorer

Oljesmurte og oljefrie standard skruekompressorer til alle typer formål. Enten det er til det lille verkstedet eller til den store fabrikken. Vi gir rådgivning og dimensjonerer anlegget for deg med nøkkelferdige løsninger. Vi tar på oss ansvaret for at du som kunde skal ha en trygg hverdag, sørger for at det er riktig kompressor til rett jobb.

Motor effekter: 5,5 -750 Kw
Kapsiteter: fra 0,4 – 132 m3/min
Trykk: 2 - 15 bar

<h3>Oljesmurte og oljefrie stempelkompressorer</h3>

Oljesmurte og oljefrie stempelkompressorer

Stempelkompressorer til alle formål innenfor luft og gass. Vi leverer et stort utvalg av oljekjølte og oljefrie stempelkompressorer . Høy kvalitet og fleksibilitet er stikkord som går igjen for disse maskinene.

Motor effekter: 5,5 – 110 KW
Kapasiteter: 20 l/min til 40 m3/min
Trykk: 2 - 350 bar (0,5 - 400 KW)

<h3>Nitrogen og Oxygen generatorer</h3>

Nitrogen og Oxygen generatorer

Spar mye penger på egen produksjon av gass. Produser din egen N2 eller O2 med renhet opp til 99.999% . Dette gir betydelige besparelser helt opp til 70 % av dagens kostnad. De fleste bedrifter har overskudd av trykkluft til å produsere sin egen nitrogen og kan således bruke allerede installert kapasitet. Ofte ser vi at en gjennomgang av dagens forbruk overasker mange hvor lønnsomt det er å produsere sin egen gass. Vi stiller opp og gjør en analyse av behovet, vi har også samarbeide med leverandører av rør og blandestasjoner til gass leveranser, slik at du kan få en komplett løsning.

Service og reparasjoner

Panterra er en profesjonell service organisasjon. Vi inngår service avtaler og utfører akutte reparasjoner innenfor kort tid. Vår servise avdeling utfører analyser , legger og beregner rørgater. Og du får den hjelpen du trenger med teknikere som er godt skolert og har høy kompetanse innenfor sine fagområder.

Panterra ønsker å gjøre hverdagen din mer effektiv og lønnsom. Sammen skal vi lykkes!

<h2>Panterra - autorisert Atlas Copco forhandler</h2>