Slide

Vi kombinerer innovativ engineering med lang produksjonserfaring. Hos Panterra er det kort avstand fra tegnebordet til ferdig produkt.

Slide

Dyktige ansatte og en moderne maskinpark gir oss mulighet til å jobbe med krevende oppgaver i de fleste materialer.

Slide

Panterra har engineering, maskinering, sveis og montasje under samme tak

Slide

Panterra er en sikker og trygg arbeidsplass for ansatte, leverandører og kunder.

Slide

Vi tror på menneskets evne til å påvirke miljøet gjennom teknologi!

Som din totalleverandør kan vi levere prosjekter fra den første ideen til et ferdigstilt sertifisert produkt. Vi leverer både standardprodukter og skreddersøm til markedet. Panterra har enginering, maskinering, sveis, montasje og testfasiliteter under samme tak, noe som gjør oss til en etterspurt totalleverandør.

Utvikling

Sammen med våre dyktige ingeniører kan vi utvikle nye spennende produkter. Vi har svært god kunnskap rundt analyser, FEM og bruk av moderne 3D verktøy. Tett knyttning mellom engineering og produksjon gir oss unik innsikt i forhold til optimalisert produksjon.

Prosjektledelse

For å sikre en mest mulig sømløs prosjektgjennomføring for deg som kunde, har hvert prosjekt en egen prosjektleder (Account Manager) som følger prosjektet hele veien gjennom planlegging, produksjon, testing og levering.

Fabrikasjon

Dyktige ansatte og en moderne maskinpark gir oss mulighet til å jobbe med krevende oppgaver innen fresing, dreiing, sliping, boring og sveising. Innen sveising har vi spesialisert oss på forskjellig typer pålegg-sveis (cladding). Innen svising har vi tatt i bruk moderne robot-teknologi.

Gjenbruk

Vi har spesialisert oss på å reparere og vedlikeholde offshore-komponenter som tildligere ville blitt destruert. Dette er et spennende skritt på veien mot en sirkulær forretningsmodell og økt bærekraft.

Testing & FAT

Vi utarbeider all nødvendig dokumentasjon som ved behov følger produktet. For eksempel testrapporter ved FAT, sertifiseringer og opplæring i henhold til kundes spesifikasjoner. Vi gjennomfører testing og FAT i egne lokaler.

Bærekraftig vekst

Panterra er opptatt av å minimere uheldig påvirkning av det ytre miljø. Vi søker å minimalisere ressursbruk for å gjennomføre våre forretningsmessige prosesser.

energiske medarbeidere

års drift

leverte prosjekt

samarbeidspartnere