ONE STOP SHOP

...eller på norsk: DIN TOTALLEVERANDØR!
Menneske og maskin samarbeider tettere enn noen gang i historien. I Panterra har vi tatt i bruk innovative produksjonsprosesser som lar oss utvikle dine ideer raskere, bedre og med mindre risiko.

Startup Joomla Template

Bedre din konkurransekraft – samarbeid med oss

Som din totalleverandør kan vi levere prosjekter fra den første ideen til engineering, kjøp av materialer og komponenter, produksjon, montering, testing og dokumentasjon.

Utvikling

Vi har multidisipline team som kan utvikle innovative konsepter eller komplette systemleveranser.

Maskinering

Dyktige ansatte og en moderne maskinpark gir oss mulighet til å jobbe med krevende oppgaver i de fleste materialer. Vi svinger opp til Ø2000mm og maskinerer opp til 4x2 meter i våre bor og freseverk.

Sveising

Vi utfører komplekse sveiseoperasjoner. Alle sveiseprosedyrer er DNV-GL godkjente og vi har godkjent internasjonal sveise-ingeniør på huset.

Olje og industri

Vi leverer spesialbygde komponenter til offshore-industrien, og har jobbet tett med flere oljekunder mange år.

Gjenbruk

Vi har spesialisert oss på å reparere offshore-komponenter som tildligere ville blitt destruert. Dette er et spennende skritt på veien mot en sirkulær forretningsmodell.

Bærekraftig vekst

Panterra er opptatt av å minimere uheldig påvirkning av det ytre miljø. Vi søker å minimalisere ressursbruk for å gjennomføre våre forretningsmessige prosesser.

energiske medarbeidere

års drift

leverte prosjekt

samarbeidspartnere