ONE STOP SHOP

...eller på norsk: DIN TOTALLEVERANDØR!
Menneske og maskin samarbeider tettere enn noen gang i historien. I Panterra har vi tatt i bruk innovative produksjonsprosesser som lar oss utvikle dine ideer raskere, bedre og med mindre risiko.

Startup Joomla Template

Bedre din konkurransekraft – samarbeid med oss

Som din totalleverandør kan vi levere prosjekter fra den første ideen til engineering, kjøp av materialer og komponenter, produksjon, montering, testing og dokumentasjon.

Utvikling

Sammen med våre dyktige ingeniører kan vi utvikle nye spennende produkter. Vi har svært god kunnskap rundt analyser, FEM og bruk av moderne 3D verktøy.

Prosjektledelse

For å sikre en mest mulig sømløs prosjektgjennomføring for deg som kunde, har hvert prosjekt en egen prosjektleder (Account Manager) som følger prosjektet hele veien gjennom planlegging, produksjon, testing og levering.

Fabrikasjon

Dyktige ansatte og en moderne maskinpark gir oss mulighet til å jobbe med krevende oppgaver innen fresing, dreiing, sliping, boring og sveising. Innen sveising har vi spesialisert oss på forskjellig typer pålegg-sveis (cladding).

Gjenbruk

Vi har spesialisert oss på å reparere offshore-komponenter som tildligere ville blitt destruert. Dette er et spennende skritt på veien mot en sirkulær forretningsmodell.

Testing & FAT

Vi utarbeider all nødvendig dokumentasjon som ved behov følger produktet. For eksempel testrapporter ved FAT, sertifiseringer og opplæring i henhold til kundes spesifikasjoner.

Bærekraftig vekst

Panterra er opptatt av å minimere uheldig påvirkning av det ytre miljø. Vi søker å minimalisere ressursbruk for å gjennomføre våre forretningsmessige prosesser.

energiske medarbeidere

års drift

leverte prosjekt

samarbeidspartnere