Kvalitet i ledelse og teknologi

Våre motiverte og ansvarsbevisste medarbeidere, god prosjektledelse og kompetente montører gjør oss i stand til å være din totalleverandør.

Startup Joomla Template

Panterra - din totalleverandør

Panterra ble stiftet 2. oktober 2008 i Arendal. Selskapet viderefører stolt en mekanisk virksomhet som startet i allerede i 1976. Vi har en variert maskinpark som består av CNC styrte og konvensjonelle maskiner som kan bearbeide alle typer stål, metall og plast.

Vi leverer produkter til en stor variasjon av kunder innen olje-, offshore-, prosess- og skipsbyggings industrien. Produksjonen foregår i moderne lokaler og er basert på fagarbeidere med høy kompetanse.

Ingeniørtjenester

Ingeniørtjenester

Vi har multidisipline team som kan utvikle innovative konsepter eller komplette systemleveranser i samarbeid med vårt produksjonsteam. Alle systemleveranser designes i moderne 3D modelleringsverktøy. Prosjektene blir ledet av en erfaren prosjektleder som vil være din kontaktperson og vil sikre deg at at vi leverer til rett tid og i henhold til de gitte spesifikasjoner.

Prosjekt

Prosjekt

Panterra har en erfaren stab i produksjon der vi kan produsere systemer, komponenter eller modifisere eksisterende utsyr. Sammen med våre ingeniører vil vi utarbeide 3d-modeller og tegninger og utføre produksjonen eller modifikasjonen i henhold til kundens spesifikasjoner. Produktet vil leveres med komplett dokumentasjonspakke. Når du engasjerer Panterra, vil du få en erfaren prosjektleder (Account Manager) som din kontaktperson og vedkommende vil ivareta leveransen og sørge for at vi leverer riktig kvalitet til riktig tid.

Produksjon, sammenstilling og testing

Produksjon, sammenstilling og testing

Vi har kapasitet til å utføre alt innen dreiing, fresing, sliping, boring og brosjing. Vårt verksted maskinerer alle typer stål – karbon, rustfritt, syrefast og aluminium. Vi har også opparbeidet oss meget gode erfaring med maskinering av inconel i forbindelse med arbeid til våre offshore kunder. Når vi produserer et spesialtilpasset produkt, kan vi levere komplett test- og dokumentasjonspakke med FAT, sertifisering, installasjon opplæring og service i henhold til deres spesifikasjon.

Vår historie

P.A Olsen

P.A Olsen Mekaniske Industri etableres i Arendal. Drives som et tradisjonelt mekanisk verksted med en håndfull ansatte.
1976

Kjøpes opp av Preben Guttormsen

P.A. Olsen mekaniske blir kjøpt opp. Arbeidet med oppussing av maskinpark og modernisering starter.
2008

Panterra etableres

Omstrukturering, navnebytte og en endring av profilen gjennomføres. Panterra etableres. Fokus endres fra å være et tradisjonelt mekanisk verksted til å bli en komplett leverandør som inkluderer avansert produksjon, sveis, montasje og testing.
2012

Panterra flytter til nye lokaler

Nye krevende kunder kommer inn og prosjektene blir større. Panterra flytter til moderne og mer effektive lokaler på Krøgnes i Arendal. Organisasjonen styrkes med ingeniører og prosjektledelse.
2016

Digitalisering og effektivisering

Kvalitet, leveringstid, sporbarhet og dokumentasjon er nøkkelord for videre vekst. For å møte stadig tøffere krav fra våre kunder har vi startet et omfattende arbeid med digitalisering av alle våre prosesser.
2019