Select your language

Slide

Kvalitet i ledelse og teknologi. Motiverte og ansvarsbevisste medarbeidere og god prosjektledelse gjør oss i stand til å være en effektiv totalleverandør

Bli bedre kjent med oss!

Panterra ble stiftet 2. oktober 2008 i Arendal, Agder. Selskapet viderefører stolt en mekanisk virksomhet som startet allerede i 1976. Vi har en variert maskinpark som består av CNC styrte og konvensjonelle maskiner som kan bearbeide alle typer stål, metall og plast. I 2020 installerte vi vår første automatiske produksjonscelle for robotisert sveising og vi går inn i 2021 med å installere ytterligere to robotiserte sveiseceller, deriblandt en spesialutviklet for påleggsveis (cladding).

Panterra har engineering, maskinering, sveis og montasje under samme tak. I 2020 gjennomførte vi en restrukturering som gav oss status som agent for Atlas Copco.

  <h3>Beliggenhet</h3>

Beliggenhet

Panterra AS holder til i Krøgnes Industripark, rett på utesiden av Arendal. Kjevik flyplass ligger 45 min bilkjøring unna. Produksjonen foregår i moderne lokaler og er basert på fagarbeidere med høy kompetanse.

  <h3>Hva vi gjør </h3>

Hva vi gjør

Panterra har i hovedsak levert spesialbygde sertifiserte komponenter til offshore-industrien og har etter hvert fått etablert oss i fornybar energi, prosessenergi og havbruk. Vi har også egne komponenter som vi produserer på bestilling.

  <h3>Robot sveising  </h3>

Robot sveising

Sommeren 2020 startet vi opp vår nye smarte sveiserobot som gjør det mulig for Panterra å sveise mer kostnadseffektivt og til en høyere kvalitet enn tidligere. I 2021 installerer vi ytterligere to nye robotiserte sveiseceller for å møte morgendagens produksjonsmodell!